Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat! Ce cadou de împăcare a primit vedeta de la soțul ei: “Pentru frumoasa mea soție”

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat! Ce cadou de împăcare a primit vedeta de la soțul ei: “Pentru frumoasa mea soție”

Florin și Brigitte Pastramă au fost la un pas de a divorța, dar acum par să fie mai fericiți ca niciodată împreună. 

Zilele trecute, Brigitte Pastramă dezvăluia pe contul său personal de Instagram că și-ar dori un nou bolid de lux și că ar fi fericită dacă l-ar primi, așa că Florin Pastramă a trecut la fapte fără să stea prea mult pe gânduri.

Astăzi, cunoscutul afacerist și-a luat soția de mână și i-a făcut surpriza cea mare: i-a cumpărat bolidul spectaculos, de fițe, în valoare de aproximativ 112.000,00 euro.

Florin Pastramă a recunoscut că nu i-a fost atât de ușor să îndeplinească dorința soției sale. Nu banii ar fi fost problema, ci faptul că autoturismul ar fi trebuit să fie adus pe comandă.

Așadar, Brigitte Sfăt ar fi putut primi surpriza cea mare din partea partenerului ei de viață de abia în luna ianuarie, însă Florin Pastramă a făcut tot posibilul pentru a-i împlini visul brunetei și iată că a reușit.

Florin Pastramă a filmat momentul în care i-a făcut acest cadou de lux soției sale. Lui Brigitte Sfăt nu i-a venit să creadă că mașina visurilor sale este, în sfârșit, a ei. Florin Pastramă a postat imaginile pe contul său personal de Instagram, acolo unde le-a și povestit internauților cum s-a întâmplat totul.

“Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte, ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, deoarece pe comandă, știți că sunt probleme”, a povestit Florin Pastramă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza