Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă?! Motivul adevărat al divorțului: ”Râd prietenii de tine…”

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă?! Motivul adevărat al divorțului: ”Râd prietenii de tine…”

Din informațiile transmise de apropiați, divorțul dintre Brigitte și Florin ar fi fost inițiat de către bărbat, din cauză că ar fi fost înșelat de brunetă.

Un episod halucinant a avut loc la sfârșitul lunii iunie, atunci când camere de supraveghere de pe o stradă din București au surprins o ceartă între Brigitte și Florin Pastramă. Discuțiile dintre ei au escaladat, iar partenerul brunetei a devenit agresiv verbal și a fost la un pas s-o bată.

Cu toate astea, cel care a decis să încheie relația este tot Florin Pastramă. Care ar fi reacționat așa din cauza geloziei. Acesta a luat foc după ce a aflat că Brigitte s-a îmbrăcat provocator și a ieșit la masă cu fostul ei soț.

„Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecată. Că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare… Deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?„, a scris Brigitte în mediul online.

Aceasta a dat de înțeles, totodată, că Florin Pastramă a fost cel care a pus punct relației.

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă„, a scris Brigitte pe rețelele de socializare, potrivit ciao.ro.

S-au îndrăgostit în timp ce participau la „Ferma”, show-ul de la PRO TV, iar când s-au întors acasă au decis să se căsătorească. Relația lui Florin Pastramă cu Brigitte a fost una plină de momente tensionate. Iar unul dintre ele, care a șocat opinia publică. A fost atunci când vedeta a fost pusă la pământ de soțul ei și lovită.

Deși păreau că lucrurile între ei funcționează acum, fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat că divorțează.

„Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar. Nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”.

Comenteaza