BOMBA SHOWBIZULUI! Cătălin Moroșanu divorțează soția lui! De ce au ajuns să lucreze separat

BOMBA SHOWBIZULUI! Cătălin Moroșanu divorțează soția lui! De ce au ajuns să lucreze separat
| Foto: ziareonline.ro

Cătălin Moroșanu a discutat despre relația pe care o are cu soția lui, Georgiana.

Acesta locuiește singur în București în prezent, așa că mulți s-au întrebat dacă există probleme în căsnicia lui.

Cătălin Moroșanu, adevărul despre mariajul său

Cătălin Moroșanu se ocupă de academia sportivă de la București, în timp ce soția lui a rămas la Iași, alături de fiica lor, unde deține un cabinet stomatologic. Cei doi își dedică mult timp carierei și au fost nevoiți să locuiască separat pentru a se asigura că o să aibă parte de succes în domeniul profesional.

Între timp, Cătălin Moroșanu și Georgiana se reunesc în weekend-uri sau ori de câte ori au timp. Gurile rele au presupus că aceștia au probleme în mariaj pentru faptul că unul locuiește la București, iar celălalt la Iași, dar nici vorbă de așa ceva!

Cătălin Moroșanu: ‘Nu s-a pus niciodată problema’

Cătălin Moroșanu are o relație cu Georgiana de 19 ani, iar aceștia au fost alături unul de celălalt și la bine, dar și la greu. Cei doi au reușit să lupte pentru a forma un cuplu cât se poate de puternic, dar și să își construiască un cămin, așa că acesta a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema divorțului.

„Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul. Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași.

Împreună am făcut foarte multe lucruri. Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți cu fete, și automat apărea ‘Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă’, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza