Bomba anului 2022 în showbiz! Vedeta și-a înșelat iubitul dar a fost prinsă în plină faptă

Bomba anului 2022 în showbiz! Vedeta și-a înșelat iubitul dar a fost prinsă în plină faptă

Emily Ratajkowski a fost văzută, e în New York, în compania lui Orazio Rispo. Asta, la doar câteva zile după ce își confirmase idila cu Brad Pitt.

Emily Ratajkowski, model internațional și autoare de best-seller-uri, se află în plin proces de divorț cu Sebastian Bear-McClard. Cei doi au fost căsătoriți timp de patru ani, dar romanța a luat sfârșit, după ce producătorul de film ar fi înșelat-o. Cei doi au împreună și un fiu pe nume Sylvester, în vârstă de 19 luni.

În data de 8 septembrie, Emily Ratajkowski a înaintat divorțul de celebrul producător. La câteva zile după aceea, modelul a început să se întâlnească, în repetate rânduri, Brad Pitt.

„Emily se exprimă liber și se bucură de compania lui. Ea încearcă să-și țină mintea ocupată și să nu se mai concentreze pe divorț. Ea și Brad s-au cunoscut prin prieteni comuni din industrie. Ei ies ocazional, în mod amical”, a dezvăluit un apropiat al actriței.

Cu doar câteva zile înainte să fie fotografiată, în timp ce se săruta cu Orazio Rispo, modelul internațional susținea că este singură și că se bucură de libertate, după ani de relație. De asemenea, autoarea de best-seller-uri se declara mândră că se poate purta exact cum vrea, fără să-i mai pese de părerea altora.

„Unul dintre lucrurile despre care scriu în ultimul eseu al cărții mele este autocontrolul și un fel de înțelegere a faptului că una dintre cele mai bune modalități de a fi fericit și de a avea o oarecare aparență de control este să renunți. Sunt proaspăt singură, pentru prima dată în viața mea și simt că mă bucur de libertatea de a nu fi foarte îngrijorată de modul în care sunt percepută”, a spus Emily Ratajkowski, potrivit cancan.ro.

Comenteaza