Vedete din România care au rămas fără avere, la fel ca Irinel Columbeanu. „Niște oameni perverși...”

Vedete din România care au rămas fără avere, la fel ca Irinel Columbeanu. „Niște oameni perverși...”

Mai multe vedete din țara noastră, inclusiv Irinel Columeanu, au rămas fără averea lor de milioane de euro.

Fie că au făcut greșeli ce țineau de afacerile lor, fie că au fost victimele unor escrocherii, de-a lungul timpului mai multe vedete din România au rămas fără sume de bani fabuloase sau fără proprietăți de sute de mii de euro.

Irinel Columbeanu nu este singurul care a ajuns la sapă de lemn. Într-adevăr, unii dintre ei au reușit să se redreseze, în timp ce alții nu s-au mai întâlnit cu viața bună din trecut.

Irinel Columbeanu a fost odată unul dintre cei mai înstăriți oameni din România, cu o avere de peste 100 de milioane de euro. Însă o greșeală pe care a făcut-o l-a costat scump, iar viața lui s-a schimbat complet.

În anul 2009, fostul afacerist mai avea în conturi doar 7 milioane de euro, iar acum a ajuns să trăiască la un azil, cu o pensie de 2000 de lei, aproximativ jumătate din suma pe care ar trebui să o plătească la centrul de vârstnici.

Modul în care s-a schimbat destinul lui Irinel Columbeanu este șocant, însă el a povestit cum a reușit să piardă averea uriașă.

Prin insuccesul despre care vorbește Irinel Columbeanu au trecut mai multe vedete din România.

Ce alte vedete și-au pierdut averea

Printre acestea se numără și marea artistă Angela Similea. A fost una dintre emblemele muzicii ușoare românești și cariera artistică i-a adus mulți bani, dar moartea soțului ei, Victor Surdu, nu i-a adus doar tristețe în suflet, ci și probleme financiare.

A fost obligată să achite toate ratele pe care acesta le făcuse la bancă, datoriile ajungând la 700.000 de euro. Astfel că s-a văzut nevoită să vândă vila cu 16 camere din comuna Belciugatele. O vreme a locuit în casa unor prieteni, situată pe Calea Plevnei.

O casă valoroasă a pierdut și Cătălin Botezatu. Celebrul designer nu s-a ferit niciodată să arate că îi place luxul și încă de tânăr a reușit să adune o avere fabuloasă. La 26 de ani, creatorul de modă a fost victima unei escrocherii care l-a lăsat atât fără banii din conturi, cât și fără mai multe bunuri. A pierdut un elicopter, un avion privat, dar și proprietățile din România și de peste Ocean.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze, casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colaborat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit RTV.

Draga Olteanu Matei a pierdut și ea casa pe care o avea la București. A fost un episod extrem de greu din viața ei, mai ales că a fost nevoită să ia o decizie radicală. Actrița s-a mutat atunci la Piatra Neamț, potrivit cancan.ro.

Comenteaza