Bia Khalifa l-a umilit pe Fulgy, după ce i-a dat papucii: 'Spală-te pe...”

Bia Khalifa l-a umilit pe Fulgy, după ce i-a dat papucii: 'Spală-te pe...”

Bia Khalifa și Fulgy se pare că au trecut rapid de la agonie, la extaz într-un timp foarte scurt de la începerea relației.

Ceea ce le-a dat multora de înțeles că ceva se întâmplă în relația lor, a fost absența lui Fulgy de la ziua de naștere a Biei, pe 29 ianuarie. Deși fiul Clejanilor a avut grijă să o surprindă cu un imens buchet de trandafiri și o brățară de aur, nu i-a fost alături la petrecere.

La doar câteva zile distanță, deși a declarat că niciodată nu o să-l vorbească de rău, se pare că Bia trimite mesaje cu subînțeles către Fulgy. De data aceasta, blondina a publicat un video pe Tik Tok în care, mai în glumă, mai în serios, îl etichetează pe Fulgy.

”Ricardo, te rog frumos, spală-te cu benzină și usucă-te cu bricheta”, este videoclipul publicat de Bia, pe TikTok.

Bia Khalifa și Fulgy sunt, de o săptămână, cel mai controversat cuplu al momentului. Cei doi îndrăgostiți nu își ascund povestea de iubire, iar vedeta OnlyFansista se consideră cea mai fericită femeie.

În cadrul unui interviu pentru CANCAN.RO, Fulgy a mărturisit că s-a cunoscut online cu Bia Khalifa. Cei doi au început să vorbească, iar chimia a fost atât de mare, încât în doar o săptămână, a prezentat-o familiei și s-a mutat cu el în casă. Mai mult de atât, blondina vrea să îi facă iubitului cunoștință cu tatăl ei.

„Cu Bia în felul următor spun: e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era ce nu trebuie, crede-mă că nu era lângă Mr. Moft. Iar acum, vă rog frumos, din partea mea, pe Bia Khalifa o strigați Mrs. Moft. Deci avem o relație foarte frumoasă și ne înțelegem de minune. Eu, unul, sunt mai fericit decât am fost vreodată, de ce să mint?!”, a spus fiul Clejanilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Comenteaza