Bia Khalifa este într-o relație cu Fulgy. Ce reacție a avut Viorica de la Clejani când a aflat: “Puteți să-mi spuneți”

Bia Khalifa este într-o relație cu Fulgy. Ce reacție a avut Viorica de la Clejani când a aflat: “Puteți să-mi spuneți”

Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani s-au afișat pe rețelele sociale și susțin că sunt într-o relație amoroasă.

Bia Khalifa a mărturisit în urmă cu câteva zile că vrea să își păstreze relația amoroasă cât mai privată. Din acest motiv, diva nu a dorit să spună cine este bărbatul care a reușit să o cucerească, însă, seara trecută Bia a participat la un eveniment la un hotel de lux din Capitală, alături de Fulgy și de familia acestuia.

Bia Khalifa s-a postat în ipostaze tandre cu Fulgy. Mai exact, aceasta a luat parte la o petrecere alături de fiul Clejanilor, loc în care s-au sărutat cu foc și au stat unul în brațele celuilalt. De asemenea, la eveniment au participat și părinții lui Fulgy, cu care Bia deja s-a cunoscut, așa cum chiar ea a spus.

Mai mult decât atât, nu a trecut mult până ce blondina și Viorica de la Clejani, mama lui Fulgy, au început să facă videoclipuri și chiar și un live împreună. 

Așadar, după un asemenea moment, Bia și Fulgy nu puteau să termine seara decât împreună, așa cum le-a arătat diva urmăritorilor săi. Ea a publicat un scurt clip video în care apare în patul lui Fulgy, alături chiar de tânărul care i-a cucerit inima. Deși încă nu a confirmat nimic, Bia a menționat că a lăsat să se înțeleagă tot ce trebuia. Astfel că, se pare că între ea și Fulgy arde focul iubirii și al pasiunii. Totodată, se pare că aceasta a adoptat și numele sub care este cunoscut băiatul Clejanilor.

„Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs. Moft( n.r. Doamna Moft) și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu”, a spus Bia Khalifa, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza