Bahmuțeanu și Prigoană, din nou un cuplu? Cei doi au locuit ani de zile împreună și după divorț

Bahmuțeanu și Prigoană, din nou un cuplu? Cei doi au locuit ani de zile împreună și după divorț
| Foto: wowbiz.ro

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au ținut legătura în ultimii ani doar prin tribunale. Acum, pare că acest lucru se va schimba.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană vor trebui să împartă aceeași încăpere cel puțin de două ori pe an, de zilele de naștere și onomasticile copiilor pe care-i au împreună. Aceasta este decizia definitivă a Tribunalului București într-un proces prin care Adriana Bahmuțeanu a solicitat normalizarea programului de vizitare pentru cei mici.

Din 2018, Eduard și Maximus locuiesc împreună cu tatăl lor iar Bahmu s-a plâns că nu-i vede pe aceștia suficient de des.

Instanța a decis că ”zilele de naștere și onomasticile vor fi petrecute împreună cu ambii părinți, la locuința în care se află minorii în ziua respectivă, conform programului de legături personale, cu înștiințarea reciprocă a părinților referitor la activitățile ce se vor desfășura la locuința respectivă ori în altă locație stabilită de comun acord de către ambii părinți”.

Bahmu și Prigoană au fost în conflict deschis în ultimii 8 ani și au evitat să se mai afle în aceeași cameră, cu excepția sălii de tribunal.

Judecătorii au mai decis ca cei mici să fie prezenți la zilele de naștere și onomasticile fiecăruia dintre părinți, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

De asemenea, băieții vor petrece trei săptămâni consecutive alături de mama lor, în timpul vacanței de vară.

Prigoană va fi obligat ca la sfârșitul fiecărei săptămâni să-i comunice fostei soții prin mesaje de tip whatsapp informații legate de starea de sănătate a copiilor, de situația școlară a acestora sau de comportamentul copiilor.

În schimb, Adriana nu va mai fi nevoită să-și informeze fostul soț în legătură cu programul de somn al copiilor, în perioada în care aceștia sunt la domiciliul ei. În timpul procesului, Bahmuțeanu s-a plâns că între ea și Silviu Prigoană nu există o modalitate de comunicare cu privire la situația copiilor și că acesta refuză orice dialog cu ea, ”singura modalitate de a comunica fiind prin notificări”.

De partea cealaltă, Silviu Prigoană spune că Adriana Bahmuțeanu este informată regulat în legătură cu starea de săntate și rezultatele școlare ale băieților și că nu a împiedicat-o niciodată să vină să-i vadă în timpul programului ei, cu o singură excepție, la începutul pandemiei, când a venit să-i ia fără mască de protecție. De asemenea, afaceristul a acuzat-o pe fosta lui soție că nu este atentă la hrana copiilor și că le oferă de obicei alimente de tip fast-food, potrivit wowbiz.ro

Comenteaza