Apropiații lui Alexandru Arșinel sunt îngrijorați! Dezvăluiri de ultimă oră despre starea actorului, internat într-un azil de bătrâni

Apropiații lui Alexandru Arșinel sunt îngrijorați! Dezvăluiri de ultimă oră despre starea actorului, internat într-un azil de bătrâni

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este tot mai rea pe zi ce trece.

Alexandru Arșinel a devenit cunoscut datorită talentului să actoricesc, fiind unul dintre partenerii Stelei Popescu. Cei doi au format un cuplu inegalabil de-a lungul timpului, jucând în multe piese de teatru și în multe spoturi publicitare. Din păcate, marele actor a fost ajuns de bătrânețe, iar din această cauză a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Starea de sănătatea a lui Alexandru Arșinel s-a deteriorat din ce în ce mai tare în ultimul an, tocmai de aceea, familia lui a luat decizia de a-l interna într-un centru pentru bătrâni pentru a avea parte de cea mai bună îngrijire. Deși s-au iscat o mulțime de scandaluri pe această temă, deoarece oamenii considerau că fiii actorului nu au dorit să aibă grijă de tatăl lor, iată că unul dintre apropiații familiei a făcut mai multe dezvăluiri.

Starea de sănătate a actorului nu dă semne că s-ar îmbunătății prea curând. Escarele de pe picioare trec destul de greu, chiar dacă primește tratamentul potrivit. De asemenea, Alexandru Arșinel a început să uite din ce în ce mai multe lucruri, din păcate. Un lucru este cert, dorul de soția lui îl face să reziste și speră ca în curând să îi fie alături.

„A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la TV, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic”, a declarat unul dintre apropiații lui Alexandru Arșinel, potrivit Ego.ro, citat de cancan.ro.

Comenteaza