Gigi Becali atac la adresa lui Columbeanu după ce a ajuns la azil. L-a trimis la fostele femei după bani: „Cum a ajuns așa? Unde e averea lui?”

Gigi Becali atac la adresa lui Columbeanu după ce a ajuns la azil. L-a trimis la fostele femei după bani: „Cum a ajuns așa? Unde e averea lui?”

Gigi Becali e necruțătoar cu Irinel Columbeanu și spune că nu este dispus să dea bani ca să acopere cheltuielile lui Columbeanu de la azil.

Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, unde este cazat Irinel Columbeanu (66 de ani) de peste doua săptămâni, strânge bani în aceste zile ca să acopere cheltuielile lunare pentru fostul milionar de la Izvorani, ajuns acum în sapă de lemn.

Cassian a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că Gigi Becali ar fi unul dintre oamenii mărinimoși și cu dare de mână care l-ar putea ajuta pe Columbeanu, care așteaptă prima lui pensie în valoare de 2000 de lei, bani care nu acoperă însă chiria lunară de la azil, în valoare de 3000-4000 de lei.

Gigi Becali (65 de ani) a fost cel care a ajutat-o financiar si pe Zina Dumitrescu, care adunase datorii la același azil de 10.000 de euro, după ce fiul acesteia a refuzat să plătească.

În cazul lui Irinel, însă, Gigi Becali nu e nici pe deoarte atât de darnic. Ba, mai mult, latifundiarul din Pipera i-a dat o replică cât se piate de acidă lui Columbeanu, căruia nu doar că a refuzat să-i achite cheltuielile cu azilul, dar l-a mai și trimis să apeleze la fosta nevastă Monica Gabor sau la fostele iubite Romanița și Anna Lesko.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi! Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil.

Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

„Oare eu nu puteam să sparg banii în petreceri, pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion?”
Becali a tras și concluzii în cazul disperat al lui Irinel Colmbeanu, care și-ar fi pierdut în mod nesăbuit averea.

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri, pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață.

Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a concluzionat, cât se poate de acid, Gigi Becali, potrivit click.ro.

Comenteaza