Monica Tatoiu a luat foc, după campania de ajutorare a lui Irinel Columbeanu. Ce a avut de spus la adresa fostului milionar: “Știm cu toții...”

Monica Tatoiu a luat foc, după campania de ajutorare a lui Irinel Columbeanu. Ce a avut de spus la adresa fostului milionar: “Știm cu toții...”
| Foto: cancan

Monica Tatoiu a răbufnit la adresa lui Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu recent în care se vorbea despre situația în care a ajuns fostul milionar. 

Aceasta nu s-a arătat impresionată de situația în care a ajuns fostul milionar și consideră că există alte situații care merită mai multă atenție din partea oamenilor.

Mai mult, vedeta nu a fost surprinsă de deznodământul poveștii lui Irinel Columbeanu și spune că mulți români urmează același tipar.

Faptul că Irinel Columbeanu a ajuns la azil, iar acum așteaptă ca apropiații sau fostele iubite să îl ajute financiar a enervat-o teribil pe Monica Tatoiu. Aceasta susține că sunt mulți românii care ajung în situația fostului milionar și asta din cauza faptului că sunt învățați să trăiască de pe o zi pe alta, fără să se gândească la viitor.

Mai mult, în cazul lui Irinel Columbeanu, Monica Tatoiu a mai spus că banii pe care acesta i-a cheltuit de-a lungul timpului nici măcar nu i-au aparținut. Potrivit spuselor fostei femei de afaceri, averea fostului milionar a fost moștenită de la tată său, iar acesta nu a făcut nimică să o sporească.

De asemenea, Monica Tatoiu a mai subliniat că viitorul arată sumbru nu doar pentru Irinel Columbeanu, ci și pentru mulți alți români, în special pentru tineri care par, în opinia ei, iresponsabil și care nu înțeleg cum se fac și cheltuiesc banii.

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn.

Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă.

Care om de afaceri (n.r. Irinel Columbeanu)? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate (n. r. face aluzia la epoleții și cercurile în care s-ar fi învârtit tatăl lui Irinel), înțelegi ce spun.

Discutăm în 2025, o să vedeți atunci ce ne va aștepta. Românii trăiesc iresponsabil, pe datorie. Tâmpiții fac umbră pământului degeaba… Trăim de azi pe mâine pe datorie, ce spune românul? De ce să mă duc să muncesc pe 2.000 de lei, mai bine stau și primesc de colo, de colo. Toată generația asta, milenialii, dar și generația Z… Toată generație e de iresponsabili, că nimeni nu se întreabă, de unde vin banii, măi?”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza