Monica Gabor, sare în ajutorul lui Irinel Columbeanu după ce a ajuns la azil: „Se stinge ca o lumânare..."

Monica Gabor, sare în ajutorul lui Irinel Columbeanu după ce a ajuns la azil: „Se stinge ca o lumânare..."

Monica Gabor a fost îndemnată de către urmăritorii săi, să ia atitudine în cazul lui Irinel Columbeanu, fostul ei soț.

Ajuns la vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu a decis să se mute într-un azil, acolo unde va primi îngrijirile de care are nevoie, mai ales că se confruntă cu probleme de sănătate, suferind 2 accidente vasculare cerebrale.

Până acum, fostul afacerist nu a beneficiat de pensie, sperând că până la sfârșitul anului să aibă deja primul venit, mai ales că situația lui financiară nu este una atât de bună, având în vedere că trebuie să achite și costurile lunare pentru locația unde stă acum. Din acest motiv, fanii au asaltat-o cu mesaje pe Monica Gabor, rugând-o să-l ajute pe fostul ei soț.

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns într-un azil i-a întristat pe mulți, însă situația este cu atât mai grea pentru fostul afacerist, căci pe lângă problemele de sănătate cu care acesta se confruntă, nici veniturile sale nu-l ajută, dat fiind faptul că locația unde se află acum are niște costuri pe care, în prezent, fostul afacerist nu și le permite.

„Când o să-l ajuți în sfârșit pe domnul Columbeanu??? M-a durut sufletul atunci când l-am văzut în emisiunea ”Fiță cu Adiță”.

Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arăta de înfometat. Dacă ai suflet de creștin, poți să-i dai o pensie de 100$ pe lună care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el pentru că se stinge ca o lumânare. Nu e corect!!”, i-a scris un internau Monicăi Gabor, pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza