Viorel Lis ajunge la azil?! Ce decizie a luat Oana Lis cu privire la soțul ei: “Mai repede…”

Viorel Lis ajunge la azil?! Ce decizie a luat Oana Lis cu privire la soțul ei:  “Mai repede…”
| Foto: spynews

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, motiv pentru care Oana Lis a vorbit despre posibilitatea de-al duce pe Viorel la azil.

În urmă cu aproximativ un an, Oana Lis povestea că soțul ei, Viorel Lis, era îngrozit că ar putea ajunge la azil, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel. Pe atunci, vedeta povestea că fostul primar o implora să nu îl ducă într-un asemenea loc.

De când Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate, Oana Lis este cea care are grijă deel zi și noapte. În repetate rânduri vedeta a recunoscut că sunt momente în care simte că rămâne fără puteri însă, întrebată dacă l-ar duce la azi pe soțul ei, aceasta a spus că nici în ruptul capului nu ar face un asemenea gest.

”Doar dacă mă calcă mașina când plec de aici(...). Eu zic că încă pot. Sunt foarte puține în România, cele care merită. Atât timp cât el este conștient, eu zic că merită. Plus că nu vrea, nici nu am discutat despre lucrul acesta. S-a discutat public. Nu e un pericol, nu are o boală să fie un pericol. Mai repede l-aș îngropa de viu decât să îl duc la azil”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Așa cum menționam și în rândurile de mai sus, În urmă cu aproximativ o lună, Oana Lis povestea că soțul ei, Viorel Lis, e îngrozit că ar putea ajunge la azil, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel.

”Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a declarat Oana Lis, în urmă cu ceva vreme, potrivit spynews.ro.

Comenteaza