Vești cutremurătoare despre Theo Rose! Sănătatea ei este în pericol: „Creierul meu nu mai vrea....”

Vești cutremurătoare despre Theo Rose! Sănătatea ei este în pericol: „Creierul meu nu mai vrea....”

Theo Rose se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, din cauza oboselii acumulate .

Vedeta le-a mărturisit internauților că a trecut printr-un moment destul de greu și a simțit că a ajuns la capătul puterilor.

Pe lângă concerte, filmările pentru serialul Clanu, dar și pentru Vocea României, Theo Rose este și mamă cu normă întreagă. Vedeta are un program extrem de încărcat, însă încearcă să facă față. Dar, toată lumea știe că viața cu un copil mic nu este tocmai ușoară, iar părinții cu greu prind câteva ore legate de somn.

Lipsa somnului și oboseala acută și-au spus cuvântul. Theo Rose le-a mărturisit fanilor din mediul online că oboseala a lovit-o și a crezut că o să cedeze. Artista s-a tratat imediat cu un pliculeț cu magneziu, iar voia bună i-a revenit. Chiar și așa, cântăreața și-a anulat toate planurile și a mers direct acasă, potrivit CanCan.

„Astăzi s-a pus pe mine la un moment dat o oboseală, dintr-o dată așa, pur și simplu am simțit că creierul meu nu mai vrea. Deci, simțeam că dacă mă puneam un mai așa pe spate, adormeam acolo și gata.”, a spus Theo Rose în mediul online, în urmă cu puțin timp, potrivit B1 TV.

Comenteaza