Din ce trăiește acum, Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. „Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli”

Din ce trăiește acum, Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. „Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli”

Irinel Columbeanu trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața lui, după ce a ajuns în azil.

Irinel Columbeanu nu se află într-o perioadă bună din viața lui, iar din această cauză fostul milionar a decis, în urmă cu două săptămâni, că este mai bine să meargă la azil.

Știm că după despărțirea de Monica Gabor, fostul milionar din țara noastră a început să aibă probleme cu afacerile pe care le deținea și a rămas chiar și cu datorii la bănci.

Încă de când a ajuns la azil, afaceristul a intrat în vizorul presei din România. Astfel, acesta a oferit, în urmă cu puțin timp un interviu, in cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre situația cu care se confruntă.

Și Ion Casian, proprietarul azilului unde Irinel Columbeanu stă, a precizat că pensia pe care fostul milionar o are este una mică.

„În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dansul.”, a declarat Ion Casian, proprietarul azilului unde Irinel Columbeanu stă.

Mai mult decât atât, fostul milionar a precizat că știe că ar fi trebuit să se abțină de la multe dintre cheltuielile pe care le-a făcut de-a lungul anilor, însă, cu toate acestea, el nu regretă nimic din ceea ce a trăit.

„Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli făcute, dar nu îmi pare rău.”, a declarat Irinel Columbeanu, în urmă cu puțin timp, potrivit spynews.ro.

Comenteaza