Femeia misterioasă care vrea să SE MĂRITE cu Irinel Columbeanu!

Femeia misterioasă care vrea să SE MĂRITE cu Irinel Columbeanu!

Ultima perioadă nu a fost tocmai roz pentru Irinel Columbeanu, însă acum se pare că soarele răsare și pe strada lui. O femeie ar vrea să-l ia de bărbat pe fostul milionar.

Irinel Columbeanu este singur de ceva timp, dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Se pare că sora lui Leo de la Strehaia, Olga Originala, a pus ochii pe el și vrea să îl ia de soț. Fostul milionar i-a atras atenția de mult timp, însă aceasta abia acum și-a făcut curaj să iasă în față.

Își dorește să îl ia pe Irinel Columbeanu de la azil și să îl aducă la Strehaia. Mai mult, Olga este atât de dornică încât a pus deja toate lucrurile în mișcare și mai așteaptă doar răspunsul bărbatului.

Veștile cele mari au venit chiar de la Leo de la Strehaia. Într-un clip postat pe canalul său de YouTube, acesta a anunțat intențiile Olgăi, care par că sunt foarte clare.

Sora lui Leo vrea să facă nuntă cu Irinel Columbeanu și să îl aducă repede la Strehaia. Se pare că toată familia este încântată de dorințele Olgăi și îl așteaptă cu brațele deschise pe fostul milionar.

Leo de la Strehaia i-a transmis un mesaj lui Irinel Columbeanu și spune că toate lucrurile sunt deja aranjate, iar tot ce mai rămâne este ca acesta să își dea acordul.

Dacă fostul soț al Monicăi Gabor o să o vrea pe Olga, totul este aranjat, iar o viață nouă îl așteaptă la Strehaia.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil.

O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare. Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor.

Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil. Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia.

Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi. Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a spus Leo de la Strehaia, potrivit cancan.ro.

Comenteaza