Anunț ȘOCANT făcut de Valentina Pelinel, după patru ani de mariaj cu Cristi. S-au despărțit: "Așa a fost să fie!"

Anunț ȘOCANT făcut de Valentina Pelinel, după patru ani de mariaj cu Cristi. S-au despărțit: "Așa a fost să fie!"

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de mai mulți ani și au trecut prin zeci de greutăți pentru a rămâne un cuplu.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut prin multe încercări până să devină soț și soție. Acum au împreună trei copii și o relație de invidiat, dar puțini știu cate sacrificii au făcut pentru a-și întemeia o familie.

Despre secretul unui mariaj de succes, dar și despre sentimentele pe care i le poartă afaceristului a vorbit chiar blondina, într-un interviu recent, pentru ego.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți de 4 ani, dar se iubesc la fel ca în prima zi. Sunt părinții a trei copii și recunosc că uneori responsabilitățile îi copleșesc, dar asta nu îi împiedică să își facă timp pentru ei și să petreacă momente în intimitate. Blondina susține că acesta este și unul dintre secretele mariajului fericit, pe care îl are cu celebrul afacerist: "Nu le uiți,  dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: 'Asta este, e chimie!'.(...) Este clar că este sufletul meu pereche! 

E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună.", a declarat Valentina Pelinel, pentru sursa menționată.

 

 

 

 

Comenteaza