Andreea și Cabral Ibacka DIVORȚEAZĂ? Cei doi dezvăluie adevărul după 14 ani împreună: „Mi-ai mâncat zilele!”

Andreea și Cabral Ibacka DIVORȚEAZĂ? Cei doi dezvăluie adevărul după 14 ani împreună: „Mi-ai mâncat zilele!”
| Foto: ziareonline.ro

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de 14 ani și au decis să împărtășească detalii despre relația lor.

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de mulți ani și par să aibă o relație excelentă, dacă e să o judecăm după farsele și declarațiile celor doi din social media. Cei doi au o fetiță, Namiko, și un băiat în vârstă de o lună, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă de cei doi proaspeți părinți.

Deși în mod normal nu dau prea multe detalii despre cum funcționează căsnicia lor, Andreea și Cabral își comentează deseori într-o notă amuzantă la postări, mai ales când vreun text îl privește pe celălalt membru al relației. Este cazul și acum, când Cabral a postat pe pagina lui de Facebook o imagine cu Andreea Ibacka, pe care a lăudat-o și despre care a scris: „Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun: – Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse / festival / snowboard / bere cu băieții / orice?! De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine și trebuie să mă lase ea să… orice. La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe mașina / să iasă cu fetele / să plece la festival / să orice. Da, mi se pare o negociere mișto aia când se aleg chestii importante în viață, cum e numele lui Ragnar… ăăă, ăsta, Leagăn!… ăăă… în sfârșit! Dar în rest… nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi. În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat.”, a scris prezentatorul.

Mai mult, aceasta a evaluat… eronat durata relației lor. „Și în al doilea rând… avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja… Cred că e o discuție mai mare, doar să-mi spuneți dacă aveți chef să o dezbatem pe blog. Nu că aș scrie eu pentru a lumina ca licuriciu… ci aș putea scrie un punct de vedere care să fie o plecare către o dezbatere, de exemplu. Sună interesant?”, i-a întrebat acesta pe fani.

Dar pentru că umorul joacă un rol atât de important în relația dintre Andreea și Cabral, chiar soția a fost cea care l-a corectat pe prezentatorul Pro TV. „Alo, Dl. Independență, avem 14 ani împreună! Probabil se mai adaugă 1 în care doar mă visai noaptea așa mirobolantă.”, a scris Andreea Ibacka. Răspunsul lui Cabral nu s-a lăsat așteptat: „Păi da, că la cum mi-ai mâncat zilele mi se pare c-au trecut 25, nu 14!”, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza