Andreea Raicu, reacție dură după ce s-a spus că Tudor Chirilă ar fi agresat-o! Vedeta face lumină în acest caz

Andreea Raicu, reacție dură după ce s-a spus că Tudor Chirilă ar fi agresat-o! Vedeta face lumină în acest caz

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au avut o relație în trecut despre care se spune că a fost tumultoasă.

 Declarațiile sale au fost ulterior scoase din context, iar Andreea a simțit nevoia să explice situația după ce a fost făcută referire că ar fi fost agresată de Tudor Chirilă.

Andreea Raicu a avut mai multe relații care au atras atenția presei tabloide, iar una dintre ele a fost cu Tudor Chirilă. Cei doi au fost împreună timp de aproape 5 ani, iar în 2008 au ales să se despartă, moment care a generat multe speculații în presă.

Întrebata despre istoria sa romantică cu solistul trupei Vama, Andreea Raicu a spus că a fost o relație foarte tumultuoasă și a explicat motivul. Mulți au speculat că această afirmație se referă la un incident de agresiune, ceea ce a determinat-o pe vedetă să ia atitudine și să facă precizări într-o postare pe rețelele sociale.

„NU, Tudor Chirilă nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune, dar ‘jurnaliștii’ au ales să ignore informațiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care și-o doreau. Am din nou gustul amar pe care relația mea de love-hate cu presa românească mi l-a lăsat atâția ani de zile.

Mă întristează că un interviu în care eu am încercat să fiu sinceră și transparentă, un interviu pentru care voi, publicul și comunitatea mea, mi-ați scris atâtea mesaje frumoase, este transformat într-un adevărat circ de insinuări și judecăți de valoare fără niciun fundament real.

(…) Să nu uităm că în spatele unor astfel de fabricații se află o persoană reală, cu sentimente și emoții, cu familie și copii. Tot ce ați făcut a fost să atacați un om fără nicio vină.”, a transmis vedeta, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza