Andreea Raicu are un nou iubit? Declarațiile lui Matei Stratan după ce s-a spus că cei doi formează un cuplu:„Ne-am gândit la casătorie”

Andreea Raicu are un nou iubit? Declarațiile lui Matei Stratan după ce s-a spus că cei doi formează un cuplu:„Ne-am gândit la casătorie”
| Foto: spynews.ro.

 Matei Stratan a decis să rupă tăcerea după ce s-a scris în presă că ar avea o relație amoroasă cu Andreea Raicu.

Cei doi au fost surprinși tot mai des împreună, ultima oară fiind chiar la ziua de naștere a vedetei, pe care și-a serbat-o în Italia.

Matei Stratan și Andreea Raicu au fost surprinși tot mai des unul în compania celuilalt, astfel că au apărut speculații privind o posibilă relație amoroasă între ei. După ce afaceristul și Mădălina Ghenea s-au despărțit, acesta nu a mai fost văzut în compania altei femei, și nici Andreea Raicu nu s-a mai afișat la brațul altui bărbat.

Acum însă, a venit momentul ca tatăl fiicei supermodelului să spună tot adevărul despre întâlnirile cu Andreea Raicu, care mai de care mai inopinante. Ultima oară când au fost văzuți în același loc a fost chiar la ziua de naștere a vedetei, pe care și-a sărbătorit-o în Italia, acolo unde, culmea, se află și fiica lui și a Mădălinei Ghenea, dar pe care nu a vizitat-o cu această ocazie.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan pentru playtech.ro.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au format un cuplu pentru mai bine de trei ani. Cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și chiar credeau că sunt suflete pereche, motiv pentru care au adus pe lume o fetiță, în vârstă de patru ani, pe nume Charlotte. Din păcate însă, carierele lor i-au făcut să se distanțeze, iar o relație la distanță nu era posibilă, astfel că drumurile li s-au separat. Mădălina a decis să își crească singură fetița, în țara ei de suflet, Italia, deși a adus-o pe lume în România, unde rudele au putut să o admire îndelung.

„Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, spunea Mădălina Ghenea despre relația cu Matei Stratan, pentru gossiptvmagazine.it, potrivit spynews.ro.

Comenteaza