Anca Serea și Adi Sînă DIVORȚEAZĂ?! Vedeta rupe tăcerea: ”Ne-am certat și ne-am gândit că nu...”

Anca Serea și Adi Sînă DIVORȚEAZĂ?! Vedeta rupe tăcerea: ”Ne-am certat și ne-am gândit că nu...”
| Foto: wowbiz.ro

Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin momente mai dificile în timpul căsniciei lor, când au fost și în prag de despărțire.

Anca Serea și Adi Sînă au, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă autohtonă.

Sunt împreună de mai bine de un deceniu și cresc șase copii, doi ai brunetei dintr-o relație anterioară și patru ai lor., iar nu puțini sunt cei care se întreabă cum reușesc să mențină un echilibru între viața amoroasă și cea de familie.

Ei bine, nu totul este mereu roz, a mărturisit asta chiar soția artistului, care recunoaște că au mai fost și certuri, ba chiar și-au pus și problema despărțirii!

De curând, în spațiul public, s-a zvonit că cei doi ar fi ajuns într-un impas și s-a vorbit, inclusiv, despre divorț! Iată, însă, ce spune vedeta de televiziune despre aceste zvonuri! 

După ce în spațiul public au tot apărut zvonuri legate de un posibil divorț, soția lui Adi Sînă  a vrut să le pună capăt definitiv. Anca Serea a recunoscut că, într-adevăr, ea și partenerul ei de viață au mai avut și contre de-a lungul timpului, ba chiar au fost momente când au vorbit și despre despărțire, însă, acest lucru nu se va întâmpla niciodată, căci indiferent de ce se va întâmpla ei vor rămâne o familie unită.

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”, a explicat Anca Serea pentru Unica.ro . 

 
 

 

Comenteaza