Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în culmea fericirii! În ce momente au fost surprinși cei doi

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în culmea fericirii! În ce momente au fost surprinși cei doi
| Foto: wowbiz.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în pragul divorțului acum puțin timp. Însă, pare că totul s-a rezolvat între ei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Ultimele luni au fost pe cale să pună capăt unei relații de 15 ani de zile. Zvonurile că antrenorul ar avea o relație extraconjugală au luat cu asalt presa din România, iar Anamaria Prodan a negat aceste speculații cu fiecare ocazie.

Anamaria Prodan  continuă să posteze în continuare pe pagina ei personală de Instagram momente memorabile între ea și soțul ei. Recent, ea a distribuit un videoclip în care se află cu Laurențiu Reghecampf, în timp ce se distrează ca pe vremuri. cei doi dansează alături de mai mulți prieteni, iar sexy impresara poate fi surprinsă în timp ce fuma dintr-o țigară electronică. De asemenea, celebrul antrenor a fost și el surprins cu un zâmbet larg pe față, în timp ce se afla în compania soției sale.

Anamaria Prodan  a răbufnit în urma acuzațiilor făcute la adresa soțului ei de către cel mai tânăr patron al fotbalului românesc, Adrian Mititelu Jr.

Impresara a decis să vorbească încă o dată despre „scandalul cu amantele” și să își apere soțul de toate zvonurile. 

„Ce urât. În sport, decenţa şi respectul trebuie să domnească! De asta suntem unde suntem! Păcat! Reghecampf este numărul 1. Amante, prostituate şi beţiile îi sunt străine. Dar cui îi pasă de aşa ceva? Gura lumii nici pământul nu o astupă. Prostituate sau amante au oamenii mici şi foarte slabi! Niciodată soţul meu nu a avut aşa ceva. Le detestă! A ridicat generaţii de fotbalişti şi i-a învăţat că familia este cel mai sfânt şi frumos lucru de pe pământ”, a scris Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram. 

 

 

Comenteaza