Anamaria Prodan a fost cerută de nevastă?! Femeia a făcut anunțul în plin divorț de Reghe: „Am spus DA!”

Anamaria Prodan a fost cerută de nevastă?! Femeia a făcut anunțul în plin divorț de Reghe: „Am spus DA!”
| Foto: spynews.ro.

Anamaria Prodan a reușit să-și pună urmăritorii pe gânduri după ce a publicat o fotografie cu un inel.

În plin scandal cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan reușește să surprindă din nou, iar de această dată impresara a lăsat fanii cu multe semne de întrebare după cea mai recentă fotografie publicată pe contul de Instagram. 

Deși se află în plin divorț, sexy impresara a reușit să capteze atenția tuturor celor de pe contul său de socializare, asta după ce a publicat o imagine în care apare cu inelul pe deget. Fanii s-au întrebat imediat despre ce e vorba, căci imaginea e însoțită și de o altă fotografie în care apare o inimioară.

Totuși, semnele de întrebare continuă, căci vedeta a ținut să precizeze și câteva cuvinte prin care a dat multe de gândit. Să fie oare din nou îndrăgostită și deja să-și facă planuri de nuntă? Să-și fi refăcut viața, deși e în plin divorț? Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, dar Spynews.ro va afla totul, ca de fiecare dată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar scandalul începe să izbucnească din ce în ce mai tare. Recent, vedeta a declarat într-o emisiune TV că a fost amenințată cu moartea de către antrenor.


Din acest motiv ea a decis să meargă la poliție, acolo unde a cerut un ordin de protecție astfel încât încă soțul ei să stea departe de ea și de familia ei. Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf nu mai e deloc bărbatul pe care l-a cunoscut și cu care s-a iubit timp de 15 ani.

”Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Comenteaza