Prodanca îl face praf pe Reghecampf, după ce a acuzat-o de amantlâc: „Să treci pe la noi să-ți dăm 2000 de euro că nu te mai vezi de mizerie”

Prodanca îl face praf pe Reghecampf, după ce a acuzat-o de amantlâc: „Să treci pe la noi să-ți dăm 2000 de euro că nu te mai vezi de mizerie”
| Foto: click.ro

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) i-a deschis impresarei Anamaria Prodan procese pe bandă rulantă.

La doar o zi distanță, a venit și replica antrenorului, care a recunoscut în presă ca și-a dat în judecată fosta soție pentru calomnie și defăimare, dar și că a trimis notificări la Antena Stars pentru a interzice apariția în reality-show a fiului său, Laurențiu Reghecampf junior.

Antrenorul a consimțit că vrea să-i ia numele de Reghecampf fostei soții, acuzând-o într-un final pe impresară de amantlâc în decursul căsniciei lor. 

Mă bucur pentru el că profesoara, care i-a dat meditații, l-a învățat să articuleze cuvinte împotriva familiei lui și este foarte cunoscută, atât în țară, cât și străinătate. Îi este mentor acum, din ce am înțeles. 

Acum un secol exista un fotbalist mediocru, strigat de toți Reghiță. Era unul pe care îl polisam, îl țineam numai în lumină să sclipească de frică să nu apună soarele si să apară realitatea.

Ruginea instant la apusul soarelui. Era un Reghiță pe care l-am ajutat să trăiască, să se ridice din anonimat, să facă școală, carieră…Era un Reghiță, care nu știa să se îmbrace, să vorbească, să trăiască, să mănânce.

 Era cineva și ceva de care lumea fugea și râdea. Era cineva care tremura când povestea marele Cornel Dinu despre el, când vorbea Victor Pițurcă despre metehnele vieții lui, care bâzâia acasă când  toți greii  fotbalului îi știau secretele oribile”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Comenteaza