Amanta lui Vladimir Putin a dispărut subit. Care este motivul...cei doi au trei copii împreună

Amanta lui Vladimir Putin a dispărut subit. Care este motivul...cei doi au trei copii împreună
| Foto: spynews.ro.

Alina Kabaeva este femeia care i-ar fi furat inima președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Frumoasa șatenă s-ar fi cunoscut cu aceasta în anul 2008, iar în același an au apărut informații cum că cei doi urmează să se căsătorească. Iată motivul pentru a dispărut din viața publică!

Încurcate mai sunt căile dragostei! O fi rezistat el Vladimir Putin în politică mulţi ani, însă la capitolul dragoste nu stă prea bine. De aproape 10 ani, în presă au apărut zvonuri că preşedintele Rusiei ar avea o amantă, însă nu a recunoscut niciodată. Cu toate acestea, jurnaliştii de peste hotare nu au încetat să caute indicii, iar multe dintre ele nu duc doar la o aventură amoroasă, ci la o relaţie din care au rezultat trei copii. 

Cine este femeia care i-a furat inima lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva este numele femeii care i-ar fi furat inima preşedintelui Rusiei. Este una dintre cele mai titrate sportive din istorie la gimnastică ritmică. Frumoasa şatenă ar fi intrat în atenţia lui Vladimir Putin în anul 2008, iar ulterior a primit şi un mandat de politician în Duma de stat a Rusiei. În acelaşi an, au apărut informaţii cum că cei doi urmează să se căsătorească.

Deşi, celebrul politician a ieşit şi a declarat că nu este adevărat, zvonurile despre idila amoroasă au început să ia amploare. Cu toate acestea, jurnaliştii au găsit şi o informaţie care nu poate fi negată. La o lună distanţă de declaraţia lui Vladimir Putin, Alina şi câţiva oameni apropiaţi de preşedintele Rusiei au zburat cu un avion privat în locul în care acesta se afla.

Viața secretă a lui Vladimir Putin

Pe 6 iulie 2013, Vladimir Putin a anunţat oficial că divorţează de soţia sa. Zvonurile despre idila amoroasă cu Alina au izbucnit din nou. Mai mult, doi ani mai târziu presa a început să scrie că gimnasta ar fi născut o fetiţă, iar tatăl ar fi chiar celebrul politician. În plus, preşedintele Rusiei ar fi mutat-o pe amanta sa în palatul lui din oraşul Sochi.

Deşi, niciunul nu a confirmat că ar avea împreună un copil, în 2019 presa a scris că Alina l-ar fi făcut din nou tată pe Vladimir Putin, iar de această dată ar fi născut doi băieţi gemeni. Medicii spitalului în care a născut Alina au mărturisit că întreg etajul, unde se afla camera gimnastei, s-a golit. Personalul medical nu a dat prea multe detalii, nici măcar cele legate de greutatea sau înălţimea micuţilor.

La scurt timp după aceea, amanta lui Vladimir Putin ar fi dispărut din viaţa publică. Abia anul trecut, gimnasta a început să publice câteva imagini pe contul de instagram şi a avut şi o apariţie televizată pentru a comenta cele întâmplate la Olimpiada de la Tokyo, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 

Comenteaza