Alexandru Arșinel este în stare critică la spital! Familia îi este alături...

Alexandru Arșinel este în stare critică la spital! Familia îi este alături...

Renumitul actor, Alexandru Arșinel, ar fi ajuns din nou de urgență la un spital din Capitală.

Ultima perioadă a venit cu multe probleme pentru Alexandru Arșine, care s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. Renumitul actor a făcut mai multe vizite la spital, după ce starea sa a început să se deterioreze și se pare că lucrurile nu s-au îmbunătățit pentru el.

Conform informațiilor spynews.ro, Alexandru Arșinel a fost din nou adus la un spital din Capitală. Cel care este alături de el în aceste momente este chiar fiul său, Bogdan, care se asigură că tatăl lui va fi bine.

După ce a fost internat într-un azil și a ajuns la spital, familia a decis ca marele actor să primească îngrijiri de specialitate la domiciliu.

Nu a trecut mult de când Alexandru Arșinel s-a întors la casa lui, în mijlocul membrilor familiei, și se pare că a avut nevoie din nou de medici. Fiul său, Bogdan, a mers cu actorul de teatru la un mare spital din Capitală.

Încă nu se știu informații despre starea de sănătate actuală a sa sau motivul pentru care a fost nevoie să facă o vizită la unitatea medicală și nu putem spune cu certitudine că vom afla, căci apropiații lui Alexandru Arșinel sunt foarte discreți în ceea ce privește starea de sănătate a maestrului din ultima perioadă.

În presă s-au tot vehiculat diverse diagnostice și afecțiuni de care ar suferi marele maestru și, de asemenea, se zvonește că problemele sale sunt destul de serioase, ba chiar ar avea nevoie de ajutor pentru a se ridica și din pat.

Cu toate acestea, nu putem spune absolut nimic cu certitudine, căci cei doi băieți ai lui Alexandru Arșinel s-au asigurat că nimeni nu va divulga informații despre starea de sănătate a tatălui lor. Totuși, în urmă cu ceva timp, Cristian Arșinel dădea asigurări că tatăl său se simte bine, însă nu a dat detalii concrete.

Etichete
Comenteaza