Ultimele minute de viață ale Alexandrei au fost crunte. Mărturii cutremurătoare ale unei colege de salon: „Gura și nasul ei...”

Ultimele minute de viață ale Alexandrei au fost crunte. Mărturii cutremurătoare ale unei colege de salon: „Gura și nasul ei...”
| Foto: gandul.ro

O pacientă care a împărțit salonul de spital cu Alexandra, tânăra însărcinată care a murit după ce a fost lăsată de medici să aștepte mai mult de șapte ore, face dezvăluiri cutremurătoare.

Mărturiile uneia dintre colegele de salon ale Alexandrei Ivanov scot la iveală chinurile prin care aceasta a trecut înainte să moară. Femeia a declarat pentru Antena 3 CNN că niciun medic nu a venit la tânăra însărcinată, deși avea dureri cumplite. Aceasta mai spune că doar asistentele au încercat să o ajute.

”Tot plângea că o doare. Spre dimineață a spus că nu are aer, simte că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă. Gura și nasul îi erau vinete. Am chemat repede și a venit asistenta și ea tot spunea că nu are aer. Între timp i-a luat tensiunea, i-a pus aparatul de monitorizare și au mai venit 5-6 asistente la patul ei. Eu nu am văzut să fi venit vreun medic, nu a fost medic”, a declarat femeia.

Alexandra a murit pe 18 august, la Spitalul Județean din Botoșani, după ce s-a chinuit peste șapte ore din cauza durerilor insuportabile, fără ca medicii să o consulte. Certificatul medical constatator arată că decesul a survenit în urma „unei sarcini oprite în evoluție, complicată infecțios”. Tânăra a lăsat orfani trei copii, cu vârste între 1 și 4 ani, potrivit gandul.ro.

Comenteaza