Armin Nicoară suferă de o boală gravă! Petrică, tatăl lui, sfâșiat de durere: „Doamne, să nu mi-l iei...”

Armin Nicoară suferă de o boală gravă! Petrică, tatăl lui, sfâșiat de durere: „Doamne, să nu mi-l iei...”
| Foto: ciao.ro

Fiul cunoscutului muzician Petrică Nicoară a izbucnit în lacrimi a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre relația cu tatăl său.

„Niciodată nu am reușit să stau cu tatăl meu față în față și să îi spun ce simt”, a fost explicația acestuia. „Mi-aș fi dorit să se implice mult mai mult”, a mai spus Armin.

Totuși, momentele tensionante dintre cei doi nu au schimbat sentimentele ce și le poartă. „Dacă ar fi în fața mea, aș vrea să-l iau în brațe și să îi spun că îi mulțumesc, chiar dacă a făcut ce a făcut în trecut!”, a mărturisit saxofonistul în discuția cu Măruță.

Emoțiile au atins cote maxime când, pe neașteptate, Petrică Nicoară a intrat în platoul emisiunii! „Tată, te iubesc mult de tot!”, i-a declarat Armin, dar nu înainte de a izbucni în plâns și de a începe să tremure. Înduioșat până peste cap, tatăl și-a dojenit fiul. „Ai făcut o țară întreagă să plângă!”.

În exclusivitate în show-ul La Măruță, Petrică Nicoară a povestit despre cele mai dure momente pe care le-a trăit. „Cea mai grea zi din viața mea a fost în 2010 când l-am dus în comă la spital și am plecat la nuntă în Italia. Când am venit de la nuntă, pe drum, mi-a venit un gând… îmi spunea Dumnezeu: . Atunci am zbierat: ”, a declarat acesta, cu un nod în gât.

Mai mult decât atât, muzicianul a recunoscut că se roagă zilnic pentru sănătatea fiului său, care suferă de diabet. „Am visat într-o noapte că Dumnezeu mi-a spus: , iar de atunci mă tot rog la Dumnezeu să mi-l lase!”.

Punctul culminant al confesiunilor dintre tată și fiu a fost atins în momentul în care Petrică Nicoară i-a cerut iertare fiului său, în fața unei țări întregi. „Te rog să mă ierți!”, i-a spus acesta cu lacrimi în ochi, potrivit ciao.ro.

Comenteaza