Andreea Mantea a vorbit despre boala cu care se confruntă. Prezentatoarea „Casa Iubirii” trebuie să ia câte 10 pastile pe zi

Andreea Mantea a vorbit despre boala cu care se confruntă. Prezentatoarea „Casa Iubirii” trebuie să ia câte 10 pastile pe zi

Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală care îi afectează calitatea vieţii și din cauza căreia trebuie să ia 10 pastile pe zi.

Vedeta este dependentă de un tratament strict şi trebuie să respecte un set de reguli bine puse la punct de medici. De-a lungul timpului, bruneta a fost rezervată în ceea ce priveşte acest subiect din cauza faptului că este o problemă destul de delicată.

După naşterea lui David, vedeta de la Kanal D a fost diagnosticată cu o boală autoiumună, care îi provoacă alergii și fluctuații de greutate. Prezentatoarea TV nu se poate trata de această afecțiune. Însă o poate ține sub control cu ajutorul pastilelor, de care va fi dependentă pentru restul vieții. Printre simptomele care îi dau mari bătăi de cap se numără: balonarea, durerile abdominale, diareea, gazele intestinale și vărsăturile.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a dezvăluit vedeta TV la Teo Show.

„Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct”, a declarat prezentatoarea TV, potrivit ciao.ro.

Comenteaza