Alexandru Arșinel, abandonat de toți prietenii la azil. De ce nu a venit nimeni să-l viziteze

Alexandru Arșinel, abandonat de toți prietenii la azil. De ce nu a venit nimeni să-l viziteze

Alexandru Arșinel a ajuns să fie internat într-un azil de lângă București, acolo unde este îngrijit de medici.

În mod surprinzător, niciunul dintre prietenii sau colegii săi de breaslă nu l-au vizitat până acum. Doar fiul său este singurul care îi poartă de grijă. 

Vizibil afectat de mai multe afecțiuni care într-un final l-au făcut să depindă de un scaun cu rotile, Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de bătrâni. Fiul său a fost cel care a luat această decizie, fiind și singurul, de altfel, care se mai interesează de starea lui.

”Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel.

Problemele de sănătate i-au dat mult de furcă lui Alexandru Arșinel în ultimele luni. El a fost transportat inclusiv la spital, însă a cerut externarea pe propria răspundere. Tot timpul a beneficiat însă de sprijinul moral al soției sale. Alături de care a petrecut aproape jumătate de secol.

“Era cu nepoțica ei și, într-un moment de neatenție, a alunecat, și atunci s-a produs nenorocirea. Dacă inițial a crezut că este doar o problemă de moment, ei bine, situația s-a înrăutățit. Și ea a ajuns să nu mai poată merge fără ajutor”, au dezvăluit apropiații familiei, potrivit ciao.ro.

Comenteaza