Adrian Minune este bolnav! Care este starea lui actuală: Și acum sunt pe…”

Adrian Minune este bolnav! Care este starea lui actuală: Și acum sunt pe…”
| Foto: ciao.ro

Celebrul manelist, Adrian Minune, a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate.

“Salut, dragii mei! Fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, pentru buni, răi, prieteni, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mai aștept un singur rezultat și mâine seară voi fi acasă, merg aici  la noi acasă, la Ștefănești. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, domnului profesor Copăescu, domnilor doctori, doamnelor asistente și tuturor fanilor care m-au susținut. 

Problema mea a fost așa: am fost în Anglia, am cântat 3 zile în același loc și am prins foarte mare curent. De la acest curent, s-a declanșat un abces undeva în corp. A trebuit să stau pe antibiotice, uitați și acum sunt pe antibiotice și o să ajung acasă, pentru că weekendul ăsta sunt în Spania. O să ajung acasă să continui tratamentul cu antibiotice pentru a se retrage acel abces. 

Sunt OK! Mulțumesc lui Dumnezeu! Dumnezeu cu voi! Vă iubește Adrian al vostru, să aveți parte de bucurii și de fericire!”, a fost mesajul transmis de celebrul manelist. Care i-a asigurat pe toți că este bine și se reface treptat, potrivit ciao.ro.

Comenteaza