Florin Salam a fost arestat?! Mesaj de ultimă oară din partea manelistului

Florin Salam a fost arestat?! Mesaj de ultimă oară din partea manelistului

După ce au apărut în presă o serie de zvonuri despre arestarea lui Florin Salam, manelistul a ieșit public să lămurească situația.

În această dimineață, fanii lui Florin Salam au fost luați, din nou, prin surprindere, asta după ce s-a speculat cum că "Regele manelelor" se află la închisoare.

Mai exact, speculațiile au venit în această dimineață, din partea celui cu care cântărețul de muzică de petrecere a avut și un conflict la un moment dat, cunoscut sub numele de Costeluș de la Clejani.

Așadar, bărbatul a intrat pe TikTok și a dat vestea tuturor cum că ar fi auzit de la cineva că Florin Salam a fost arestat.

Ei bine, la câteva ore distanță de cele spuse, Florin Salam a decis să lămurească cum stă situația, motiv pentru care a făcut o postare pe pagina lui de Instagram și a explicat că nu are probleme de acest fel.

„Vă iubesc oamenii mei, nu am fost arestat și nu am pățit nimic… nu mai ascultați prostii…”, a transmis Florin Salam, în urma cu puțin timp, pe pagina lui de Facebook, potrivit spynews.ro.

Comenteaza