Mihai Bobonete este extrem de bolnav! Ce probleme de sănătate are Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete este extrem de bolnav! Ce probleme de sănătate are Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete, cunoscut drept Bobiță din Las Fierbinți, a dezvăluit că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate din cauza stilului de viață dezordonat.

Mihai Bobonete are o viață profesională destul de aglomerată. Se împarte între scenă, emisiunile TV la care ia parte și proiectul de suflet, Las Fierbinți.

Celebrul actor a uitat să se ocupe și de sănătatea lui, fapt pe care l-a mărturisit în fața oamenilor care-l îndrăgesc. Este foarte activ în mediul online, acolo unde dă tot din casă ori de câte ori are ocazia.

De data aceasta, vedeta Pro TV a recunoscut că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, cărora le-a găsit remediu rapid.

Concret, olteanul a rămas „blocat” de spate într-o zi, fapt care i-a dat de gândit. Avea dureri, așa că a decis să apeleze la sprijinul specialiștilor. N-a mai stat pe gânduri nicio secundă și a dat fuga la un centru de kinetoterapie, unde experții se ocupă ca el să scape de durerile de spate.

Ce-i drept, nu-i deloc de joacă, iar Bobonete a înțeles acest lucru. Așa că, dimineața pe răcoare, juratul de la Românii au Talent dă fuga la doctor și face fizioterapie. Aceste dureri ar fi venit din cauza stilului de viață dezordonat, a dat el de înțeles.

„Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! “Incă o serie de 15 pe mrții mei…”, se arată în postarea făcută de actor, pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Comenteaza