Adevărul despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub. Actorul a părăsit țara imediat după

Adevărul despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub. Actorul a părăsit țara imediat după
| Foto: click.ro.

După ce s-a zvonit că s-a despărțit de George Burcea, din cauză că actorul a plecat în vacanță fără ea, Viviana Sposub acuzațiile.

Lui George Burcea i-a fost foarte dor de fiicele sale așa că, în consecință, a decis să petreacă timp împreună cu ele. Le-a dus pe Ella și Clara la munte, însă Viviana Sposub nu i-a însoțit, așa cum obișnuia să o facă până acum.

„Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână.

Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii’, a mărturisit George Burcea.

Totodată, George Burcea a spus că pleacă și la Botoșani cu fetele, iar Viviana nu va veni cu ei nici de data aceasta. „Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”.

Lipsa Vivianei din vacanțe i-a îngrijorat pe fani. Totuși, George Burcea a asigurat pe toată lumea că totul este în regulă. Ella și Clara și-au revăzut străbunica, iar întâlnirea a fost una extrem de emoționantă, potrivit click.ro.

Comenteaza