Adevărul despre despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Declarații șocante: „Eu am plâns și n-am mâncat...”

Adevărul despre despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Declarații șocante: „Eu am plâns și n-am mâncat...”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au vorbit într-un live despre despărțirea lor recentă.

În urmă cu câteva zile, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au anunțat că s-au despărțit, însă abia acum au spus tot adevărul despre relația lor. Cei doi au făcut un live, unde au vorbit despre toată această despărțire și și-au lămurit fanii cu privire la relația lor. Iată ce au anunțat împreună!

Adevărul despre despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean

După ce în live-ul pe care l-au făcut pe paginile personale de socializare și-au adresat vorbe grele și au anunțat că s-au despărțit, dar și că vor mai colabora cu evenimentele pe care le mai au, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au făcut un anunț important.
 
Bogdan de la Ploiești a închis live-ul și a anunțat că va posta un videoclip în care le va arăta fanilor cine este Cristina Pucean cu adevărat. Astfel, artistul a făcut acest lucru, însă a postat un videoclip pe YouTube și se pare că totul a fost regizat, el explicând că a vrut să facă doar o farsă de Sărbători.

Ce anunț au făcut împreună

Ei bine, se pare că tot ceea ce au vrut Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean să facă a fost să le aducă un zâmbet pe bzue fanilor cu o glumă. Cei doi au plănuit totul, iar ei nu s-au certat nici măcar o secundă.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea pe care ne-o acordați zilnic atât mie, cât și Cristinei. Acest marketing agresiv din ultima perioadă a avut un singur scop, de a vă aduce un zțmbet pe buze în prag de sărbători. Cum suntem noi, românii, ne place intriga. Deja cred că sunteți destul de familiari cu proiectele mele, având un stil unic, când o piesă îmi transmite o energie pozitivă simt nevoia să șochez prin ceea ce fac. Sper că nu am ofensat pe nimeni, vă urăm sărbători fericite alături de cei dragi, momente frumoase în familie și pline de magie”, a anunțat artistul printr-un mesaj pe YouTube, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 
 

Comenteaza