Adevăratul motiv pentru care Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit! Adevărul spus fără perdea

Adevăratul motiv pentru care Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit! Adevărul spus fără perdea

Vedeta a dezvăluit care este adevăratul motiv de despărțire între ea și soțul ei, Florin Pastramă, chiar înainte de a împlini trei ani de căsnicie.

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă au decis să meargă pe drumuri diferite la nici trei ani de la căsătorie i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi.
 
Deși ambii au fost destul de discreți în ceea ce privește motivul despărțirii, frumoasa brunetă s-a hotărât recent să dezvăluie ce a stat, de fapt, în spatele anunțului divorțului. Ea a postat un mesaj neașteptat, pe care l-a șters, însă, la scurt timp de pe rețelele de socializare.

La scurt timp după anunțarea divorțului, Brigitte a adus în discuție mai multe momente dificile cu care s-a confruntat în timpul căsniciei cu Florin Pastramă. Printre multe altele, vedeta a vorbit chiar și despre un episod în care soțul ei a fost violent și a lăsat să se înțeleagă că acesta ar putea fi motivul pentru care și-au spus adio.

Aceasta a postat în mediul online un mesaj în care declara că, de fapt, partenerul ei a fost cel care a pus punct mariajului: "Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(...). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă.", a scris Brigitte pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Bruneta a dezvăluit în același mesaj că gelozia a fost cea care l-a împins pe soțul ei să o părăsească, atunci când aceasta s-a întâlnit cu tatăl fetiței ei, într-un mall din Capitală: "Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecată, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?", a mai scris Brigitte, în mediul online.

 

 

Comenteaza