Adelina Pestrițu și soțul ei Virgil divorțează?! Vedeta a spus tot adevărul: „Tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul…„ 

Adelina Pestrițu și soțul ei Virgil divorțează?! Vedeta a spus tot adevărul: „Tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul…„ 
| Foto: ziareonline.ro

Adelina Pestrițu a făcut primele declarații după ce s-a tot zvonit în presă că divorțează.

Bruneta a dezmințit toate speculațiile, dezvăluind cum stau, de fapt, lucrurile în relația ei cu partenerul său, Virgil Șteblea. Aceasta a precizat că ea și tatăl fiicei sunt singura sursă veridică din această poveste și că publicul nu ar trebuie să se lase influențat despre orice zvon apărut în spațiul public.

Adelina Pestrițu a oferit primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul ei. Bruneta cu mii de fani pe Instagram a făcut o postare amplă chiar pe rețeaua de socializare. Astfel, partenera lui Virgil Șteblea a dezmințit toate zvonurile referitoare la un așa-zis divorț, spunând că, de fapt, relația lor merge ca pe roate, la fel ca până acum.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de aproximativ cinci ani și și-au unit destinele în mod oficial în 2019. Aceștia au împreună o fetiță superbă, pe care au botezat-o Zenaida-Maria. Vedeta și partenerulei de viață au fost întotdeauna un exemplu, mai ales în rândul tinerilor, pentru iubirea necondiționată pe care și-o oferă reciproc.

De curând, în spațiul public au apărut niște speculații precum că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-ar fi despărțit. Sătulă de aceste zvonuri, influencerița a decis să ia atitudine și să spună lucrurilor pe nume. A arătat din nou că e o fire deschisă și că nu ascunde nimic de fanii ei, postând un mesaj lung prin care a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

Adelina Pestrițu se laudă cu o comunitate uriașă pe Instagram, fiind urmărită de peste 1 milion de oameni. După zvonurile conform cărora ea și soțul ei s-ar fi separat, aceasta a scris un mesaj amplu, pe care l-a postat la InstaStory. Vedeta a explicat că, de fapt, relația cu partenerul ei de viață este una foarte bună și că au planuri mari de viitor, împreună.

„Statusul relației noastre…’

Un alt detaliu care le-a atras atenția fanilor a fost faptul că Adelina Pestrițu a spus că, în schimbul veștii divorțului, e posibil să apară alte vești.

„Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta.

Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești’, a scris Adelina Pestrițu pe rețeaua socială.

Spre finalul mesajului, Adelina Pestrițu a declarat că nu va dezminți fiecare știre în parte. În schimb, a anunțat că o va face doar când trebuie, în instanță.

„(…) Nu vă așteptați să mă transform într-un personaj care dezminte fiecare știre. O voi face doar când trebuie și unde trebuie, în instanță’, a conchis ea.

Pe 2 februarie 2022, a fost mare sărbătoare în casa Adelinei Pestrițu. Atunci, îndrăgita vedetă a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. Pe lângă sutele de mesaje frumoase primite din partea fanilor și a apropiaților, ea s-a lăudat în mediul online și cu darul primit de la soțul ei. Virgil Șteblea a făcut-o cea mai fericită, oferindu-i un mare buchet de flori, o cruciuliță și un inel deosebit, cu diamante.

„Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.r.: mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt ETERNE!)’, i-a transmis Adelina Pestrițu, pe InstaStory, lui Virgil Șteblea, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza