Adelina Pestrițu o ferește pe fiica sa de lumina reflectoarelor! S-a aflat de ce ascunde orice poză cu ea!

Adelina Pestrițu o ferește pe fiica sa de lumina reflectoarelor! S-a aflat de ce ascunde orice poză cu ea!
| Foto: ziareonline.ro

 Adelina Pestrițu evită să-și mai expună fetița pe rețelele de socializare. Vedeta a vorbit despre decizia pe care a luat-o, împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea.

Până acum puțin timp, Adelina Pestrițu posta multe fotografii cu Zenaida, fetița ei, pe rețelele de socializare. Brusc, micuța a dispărut de pe conturile de socializare ale mamei sale, iar fanii vedetei s-au întrebat care este motivul pentru care Adelina Pestrițu nu mai pune poze cu fiica ei. Pentru că întrebările au fost foarte multe, fosta prezentatoare TV de la Kanal D a decis să spună care este motivul.

Se pare că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au decis ca pentru o perioadă să nu mai posteze fotografii cu fetița lor, Zenaida. Vestea i-a întristat pe fani, iar aceștia așteaptă să o vădă din nou pe micuță.

‘Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. Multă dragostea pentru voi și La Mulți Ani pentru toți copiii ’, a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu
Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle,
fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă. Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.”, a declarat de curând bruneta, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza