Adelina Pestrițu, anunț șocant după patru ani de căsnicie alături de Virgil Șteblea: „Nu am primit...

Adelina Pestrițu, anunț șocant după patru ani de căsnicie alături de Virgil Șteblea: „Nu am primit...

 Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu fericit și o familie frumoasă de aproximativ șapte ani.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în urmă cu patru ani, în cadrul unei ceremonii emoționante.

Astăzi, influencer-ița își aduce aminte cu zâmbetul pe buze de momentele trăite atunci și își declară iubirea pe care i-o poartă tatălui fiicei sale. 

Data de 20 iulie 2019 a reprezentat una dintre cele mai frumoase zile din viața lor, căci Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

„20.07.2019. Aproape 7 ani de relatie, dar astazi 4 de cand am spus DA in fata lui Dumnezeu.
Nu am primit un manual de instructiuni pentru asta, dar am invatat in toti acesti ani ca iubirea e ghidul care iti arata intotdeauna drumul cel bun.

Nu e vorba despre cum sa traiesti in perfectiune. Nimeni nu va reusi asta vreodata.
E despre lucruri simple care devin nepretuite. Emotii care te fac sa te simti apreciat si suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi langa cei dragi stiind ca atunci cand ai mai mare nevoie, ei sunt acolo si te iubesc neconditionat. E despre familie! Atat!

@steblea.virgil stii tu ce simt pentru tine, n ai nevoie de declaratii siropoase pe net ”, a fost mesajul postat de aceasta, pe rețelele de socializare, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza