A murit! Simona Gherghe este devastată: „Nu știu cum să dau vestea copiilor”

A murit! Simona Gherghe este devastată: „Nu știu cum să dau vestea copiilor”

A murit Bianca, pisica Simonei Gherghe, prezentatoarea de la Mireasa.

Pe data de 24 octombrie 2022, pisica Simonei Gherghe s-a stins din viață, însă copii ei, Ana și Vlad, nu știu nici acum, asta pentru că ar primi vestea foarte trist și ar suferi mult, iar prezentatoarea de la Mireasa nu știe deocamdată cum să le spună.

Pisica Simonei Gherghe s-a stins din viață, iar ea a scris pe rețelele de socializare personale un mesaj cu adevărat trist și emoționant. Prezentatoarea TV a postat cum a apărut pisica lor, pe nume Bianca, în familie.

„Intre prima si a doua fotografie sunt 10 ani si o luna. Acum 10 ani si o luna, asadar, pe 24 septembrie, intr-o zi calda de toamna, a venit in curte. Am gasit-o pe masa de afara, cum se vede si in imagine. E prima ei poza. Era alba, alba si gratioasa, avea o frumusete de printesa, daca ar exista asa ceva si in lumea felinelor. A doua zi, tot acolo. A treia zi, la fel. A patra zi i-am dat niste branza. Cam asta ma gandeam eu ca ar putea sa-i placa. Si pare ca i-a placut, de vreme ce a ramas la noi. Bianca a fost prima mea pisica. Am avut doi caini, in copilarie si adolescenta, pe Tina si pe Max, si eram mai degraba genul care prefera cainii in locul pisicilor. Dar uite ca Bianca, frumoasa si eleganta, m-a cucerit. Asa cum i-a cucerit si pe Ana si pe Vlad, dar si pe multi copii din cartier, care treceau, zilnic, in plimbarea lor prin fata casei noastre, doar ca s-o admire. Caci da, tare ii placea sa fie admirata”, a scris Simona Gherghe în postare.

De altfel, prezentatoarea de la Mireasa a mărturisit faptul că încă nu le-a zis nimic Anei și lui Vlad, copiilor ei, pentru că încă nu știe cum să le împărtășească această veste tristă. Fiica ei, Ana, o tot întreabă unde este pisica, iar Simona Gherghe i-a spus că este în spital, căci este bolnavă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza