Adio, Carmen! Celebra cântăreață a României a murit chiar de ziua ei

Adio, Carmen! Celebra cântăreață a României a murit chiar de ziua ei

Carmen Lela, una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică populară din România, s-a stins din viață pe 20 ianuarie 2024, când a împlini 38 de ani.

Artista a avut o viață grea, luptându-se cu o boală crâncenă. A copilărit în Dorohoi, la casa de copii, împreună cu fratele ei Ciprian. Devenise o voce cunoscută în muzică, dar cea mai mare bucurie a ei era faptul că este mamă.

Din nefericire, trupul artistei în vârstă de 38 de ani a cedat, chiar pe masa de operație. ”Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă. Astăzi, de ziua ta, te-ai stins… Dumnezeu să te odihnească în pace, sora mea scumpă”, a fost anunțul transmis cu durere de sora ei, conform cancan.ro.

Artista era cea mai mândră de faptul că devenise mamă. Carmen era recunoscătoare pentru tot ceea ce reușise în viață și era hotărâtă să nu se lase doborâtă de niciun obstacol.

”Sunt mamă, sunt mândră de acest fapt. Mă ocup de muzică, am job, mă ocup și de casă. Mă lupt să fac față provocărilor cu care viața mă surprinde, din păcate nu toate sunt ușoare, dar le trec și știu că sunt în stare să trec orice obstacol pentru că eu știu ce vreau și știu că pot! Știu sigur că pot!

Felicitări educatoarelor care ați depus atâta efort, sper că sunteți mândre de noi. Mulțumesc, vă salut și vă trimit îmbrățișări calde, gânduri pozitive și o viață bucuroasă”, a fost unul dintre ultimele mesaje transmise de Carmen Lela, potrivit ziare.com.

Comenteaza