Doliu în lumea milionarilor! S-a stins din viață unul dintre cei mai de succes oameni din România

Doliu în lumea milionarilor! S-a stins din viață unul dintre cei mai de succes oameni din România

Alexandru Alexandrov fondatorul unui mari companii din România, s-a stins din viață în urma unei lungi lupte cu o boală cruntă.

Alexandru Alexandrov poate fi descris ca unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România post-decembristă. Omul de afaceri a condus Compania Alex spre culmile succesului, dar a avut un mare rol și în industria construcțiilor.

În lumea afacerilor, numele lui Alexandru Alexandrov este unul cu greutate. Deși se bucura de succes în domeniul profesional, ultimele luni din viață au fost destul de dificile pentru acesta. Presa locală din Iași scrie că afacersitul a fost nevoit să petreacă zilele la pat, din cauza bolii cu care se confrunta.

Alexandrul Alexandrov ar fi murit pe data de 30 aprilie. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la capela Cimitirului Petru și Pavel din Iași. Omul de afaceri urmează să fie înmormântat astăzi, 2 mai 2024.

Prima afacere a lui Alex Alexandrov a fost înființată în anul 1991. De-a lungul anilor, firma a avut contracte pentru construirea sau modernizarea unor clădiri cu Primăria Iași, Petrom, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Direcția Generală a Vămilor etc, potrivit spynews.ro.

Comenteaza