ȘOCANT! Ce s-a întâmplat cu mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 

ȘOCANT! Ce s-a întâmplat cu mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 

Mama gemenilor din Ploiești care au decedat după căderea de la etajul 10 a fost condamnată la închisoare.

În luna august a anului 2021, Andreea și-a lăsat copiii nesupravegheați, în timp ce se afla într-o altă cameră a apartamentului, unde făcea live pe Facebook. Micuții în vârstă de 2 ani de zile au căzut de la etajul 10 al blocului turn, situat pe Bulevardul Republicii, în orașul Ploiești.

După moartea cruntă a gemenilor, Andreea, mama acestora, a fost condamnată pe data de 29 septembrie 2022 la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de cinci ani de zile.

Înainte, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a solicitat decăderea din drepturile părintești ale unui alt copil de-al său, un băiețel.

Judecătorii au luat decizia de a o condamna pe aceasta la o perioadă de 3 ani de închisoare, decizia fiind definitivă. 

„La data de 18 august 2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză.

Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11 august 2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, potrivit cancan.ro.

Comenteaza