Au venit rezultatele necropsiei în cazul celor doi copii aruncați în râu de tatăl lor. Ce s-a întâmplat, de fapt

Au venit rezultatele necropsiei în cazul celor doi copii aruncați în râu de tatăl lor. Ce s-a întâmplat, de fapt

Trupurile celor doi copii din Bacău, care au fost uciși de tatăl lor, au fost duse la Medicina Legală. 

Un tată din Bacău a decis să pună capăt vieții celor doi copii ai săi, în vârstă de cinci luni și patru ani.

Bărbatul și-a ucis cei doi minori aruncându-i în Siret, aceștia fiind găsiți înecați. 

Acum au ajuns și primele rezultatele ale necropsiei celor doi minori și, potrivit medicilor legiști, aceștia trăiau în momentul în care au fost aruncați în Siret.

Cauza morții o reprezintă înecul, iar medicii legiști au stabilit astfel că aceștia nu au fost omorâți înainte și ulterior aruncați în râu. 

Tatăl criminal este în continuare de negăsit, astfel că oamenii legii încearcă să-i dea de urmă și continuă să-l caute peste tot. Părinții ucigașului consideră că acesta nu mai e în viață și că s-a omorât și el, fie prin înecare, fie prin alt mod, imediat după ce a săvârșit gestul șocant.

Înainte ca tatăl să-i arunce în apă, în Siret, în urmă cu o zi, băiețelul de cinci ani a apelat-o pe bunica sa la telefon, acolo unde extrem de speriat i-a spus că va merge la ea și va locui cu ea, după care nu s-a mai auzit nimic.

”Îmi zice <<mamaie, ce faci?>> Sunt aici cu tata și zice că vin la tine și stau de acum toată ziua la tine. Se auzea foșnetul de vânt la telefon, după care n-au mai răspuns”, a spus copilul înainte de a fi aruncat în apă de părintele lui, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza