Detalii înfiorătoare în cazul celor două românce găsite moarte în Italia

Detalii înfiorătoare în cazul celor două românce găsite moarte în Italia
| Foto: wowbiz

Noi detalii ies la iveală în ancheta celor două românce, Maria și Delia, găsite moarte în Italia.

Cazul celor două românce stabilite în Italia, care au fost găsite fără suflare în locuințele lor, a șocat pe toată lumea și încă ies detalii halucinante la iveală.

Reamintim că trupurile neînsuflețite ale celor două au fost descoperite în seara de joi spre vineri, atunci când autoritățile au fost alertate de un bărbat.

Prima victimă, Maria Rus, în vârstă de 57 de ani, a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu izbucnit în apartament, al cărei cauză ar fi o mână criminală, așa cum anchetatorii au precizat.

 Cea de a două româncă, Delia Zarniscu, în vârstă de 58 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge după ce a fost jefuită și înjunghiată cu sânge rece.

Acum, la doar o zi de la dubla crimă, principalul suspect a fost identificat de autorități, acesta fiind chiar individul care a sunat la 112 să alerteze decesele româncelor. Mai mult decât atât, s-a aflat și ce au făcut victimele înainte de tragedie. Iată noile detalii cutremurătoare!

Maria și Delia erau prietene foarte bune și locuiau în case diferite, însă distanța dintre ele era de 150 de metri. Vestea că au murit amândouă în aceeași seară a căzut ca un trăsnet peste apropiații lor, însă detaliile care au fost făcute publice ulterior au îngrozit întreaga comunitate din Silcilia.

Ei bine, la scurt timp după ce autoritățile au fost anunțate de către un individ cu privire la decesele lor, anchetatorii au început investigațiile și au precizat că ar fi vorba despre o dublă crimă. Acum, la o zi distanță de la momentul în care cazul a fost făcut public noi detalii ies la iveală, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza