Un turist a surprins momentul MORȚII româncei care a fost atacată de rechin. Tatăl ei a povestit în detaliu...

Un turist a surprins momentul MORȚII româncei care a fost atacată de rechin. Tatăl ei a povestit în detaliu...

Părinții Roxanei Donisan se pregătesc de înmormântare, în timp ce rămășițele femeii ucise de rechin vor fi aduse acasă într-o săptămână.
 

Mama și tatăl Roxanei Donisan nu-și pot reveni din șocul provocat de moartea tragică și total neobișnuită a fiicei lor. Suceveanca în vârstă de 40 de ani a fost atacată de un rechin pe când se afla în apa Mării Roșie, foarte aproape de mal.

Nu a avut nicio șansă în fața prădătorului marin care pur și simplu a sfâșiat-o de vie.  

Părinții femeii au aflat de incident de la televizor, însă nu au suspectat nicio secundă că este vorba chiar despre fiica lor. După ce poliția le-a bătut la ușă și-au dat seama că sunt în mijlocul unei tragedii. Ultima oară când au auvit vești de la Roxana a fost pe 28 iunie, iar pe 1 au aflat veștile care și acum le dau fiori. 

„Îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Înainte de pandemie a făcut filmări cu delfini, scufundări. Azi (nr luni) trebuia să se întoarcă. Joi am vorbit ultima oară cu ea, iar ultimul mesaj scrisa a fost pe 28 iunie, la ora 14.44...(...)

Am aflat duminică de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are în jur de 40 de ani. 

A venit apoi poliţia să ne ia date personale şi să ne înştiinţeze că va lua cu noi legătura consulul din Egipt. Am realizat atunci că era vorba de fata noastră”,  a povestit Gheorghe pentru monitorulsv.ro. 

Ea a fost atacată de prădătorul marin la circa 600 de metri de locul primei tragedii. Acum ies la iveală noi informații. 

Se pare că un turist  de pe un vapor a văzut întreaga scenă parcă desprinsă dintr-un film de groază, iar după ce a imortalizat momentul a anunțat autoritățile. Se pare că românca nu s-a aventurat deloc în larg, ci era la 2 metri de țărm. 

Familia așteaptă acum ca trupul neînsuflețit al fiicei lor să fie adus înapoi în țară pentru a o înmormânta creștinește, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza