Un copil de 8 ani cu autism a murit în garaj după ce tatăl ei l-a pedepsit pentru că a udat patul noaptea

Un copil de 8 ani cu autism a murit în garaj după ce tatăl ei l-a pedepsit pentru că a udat patul noaptea
| Foto: observatornews.ro.

Un copil de 8 ani bolnav de autism a murit de frig, într-un garaj unde a fost abandonat de tatăl lui. Acesta l-a pedepsit pentru că uita să se trezească pe timpul nopții pentru a merge la toaletă.

Tatăl copilului, polițist în New York, a fost acuzat de uciderea fiului său autist în vârstă de opt ani prin închiderea acestuia într-un garaj înghețat, în vreme ce câinele familiei stătea într-o încăpere încălzită din locuință, potrivit unei noi mărturii.

Michael Valva, în vârstă de 41 de ani, a plâns în fața instanței în timp ce menajera familiei, Tyrene Rodriguez, a povestit cum Thomas Valva a fost închis în garaj la -7 grade Celsius, în timp ce câinele Bella dormea ​​în casă.

Mai mult, a povestit femeia, băiețelul a fost înfometat, bătut și închis în afara casei lor din Long Island, înainte de a muri de hipotermie, pe 17 ianuarie 2020, scrie Daily Mail.

Fosta logodnică a polițistului, Angela Pollina, în vârstă de 42 de ani, este, de asemenea, acuzată de crimă de gradul doi. Cuplul avea șase copii în grijă în momentul morții lui Thomas.

Menajera a povestit în instanță că a sosit la casa familiei din Long Island la ora 9:00 pe 17 ianuarie 2020. Și-a amintit că a văzut-o pe Pollina stând la o masă din bucătărie, în timp ce băiețelul plângea.

Când a întrebat-o ce s-a întâmplat, femeia a spus că cel mic ”ar fi căzut în timp ce fugea spre autobuz”.

Menajera și-a început treaba prin casă, atunci când l-a văzut pe Thomas cum era dus de tatăl lui ân garaj și închis acolo. Câteva minute mai târziu a aflat că micuțul deja nu mai respira.

Tatăl copilului a fost cel care a sunat la 911 și a încercat să-l resusciteze pe băiețel, însă fără succes. Aceasta a remarcat, însă, că micuțul Thomas era complet gol și devenise albastru la piele, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza