Tatăl Andreei Bălan, reacție dură după ce a aflat că Victor Cornea are un copil: „M-a ținut departe”

Tatăl Andreei Bălan, reacție dură după ce a aflat că Victor Cornea are un copil: „M-a ținut departe”

Săndel, tatăl Andreei Bălan, a reacționat public după ce a aflat că Victor Cornea, iubitul fiicei sale, are un copil.

Andreea Bălan şi Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste şi sunt extrem de fericiţi împreună. Artista a mărturisit în repetate rânduri că actualul său partener este bărbatul pe care îl aştepta de mult în viaţa ei. Deşi nimeni nu le dădea la început prea multe şanse împreună având în vedere că între ei există o diferenţă de vârstă destul de mare, au demonstrat că nimic nu poate sta în calea iubirii lor.

De când este într-o relație cu celebra artistă, viaţa lui Victor Cornea a devenit mult mai interesantă pentru publicul din România. Mai mult, au ieşit la iveală câteva detalii care până acum nu se ştiau.

Tânărul jucător de tenis are un băiat în vârstă de 10 ani, pe nume Luca. Mama copilului şi Victor Cornea au avut o relaţie pe când sportivul era foarte tânăr. Iubitul vedetei şi-a asumat răspunderea şi a avut grijă de acesta tot timpul.

Săndel Bălan, tatăl cunoscutei cântărețe, a avut prima reacție după ce a aflat că sportivul are un copil. Acesta spune că Andreea Bălan nu i-a dat prea multe detalii despre viaţa ei personală sau a partenerului său, ci preferă să discute aceste aspecte cu mama sa.

„Nu știu ce să spun, nu cunosc situația, am citit știrea pe internet, nu-mi dau eu cu părerea. Nu-l cunosc nici pe jucătorul de tenis, nici pe fiul lui. Andreea m-a ținut departe de viața ei personală, cu mama ei vorbește despre tot, eu sunt la Ploiești, ele, la București”, a declarat Săndel Bălan pentru playtech.ro.

Comenteaza