Caz șocant în Italia! Trupul neînsuflețit al unei românce dispărute de doi ani a fost găsit într-o fermă

Caz șocant în Italia! Trupul neînsuflețit al unei românce dispărute de doi ani a fost găsit într-o fermă
| Foto: wowbiz

Noi detalii ies la iveală în cazul Andreei Rabciuc, tânăra care a dispărut fără urmă acum doi ani, în Italia.

Cu o descoperire macabră în cazul Andreei Rabciuc, tânăra de 27 de ani dispărută în urmă cu doi ani, anchetatorii au găsit trupul ei neînsuflețit la doar un kilometru distanță de locul unde a fost văzută ultima dată. Andreea a fost căutată începând cu dimineața zilei de 12 martie 2022, după ce participase la o petrecere într-o cabană din regiunea Ancona, Italia, alături de iubitul ei și prieteni.

Se pare că Andreea s-ar fi certat cu partenerul ei în acea seară și ar fi plecat pe jos de la cabană. Desi cadavrul găsit este în stare avansată de descompunere, polițiștii sunt aproape convinși că este al Andreei, bazându-se pe identificarea hainelor găsite, inclusiv o geacă și o pereche de încălțăminte care corespund celor pe care le purta în seara dispariției.

Mama tinerei a fost prezentă la fața locului și este devastată de durere, neputând înțelege calvarul prin care a trecut fiica sa. Principalul suspect, iubitul Simone Gresti, a susținut constant că este nevinovat, încercând să aducă dovezi care să îl disculpe de orice implicare în tragedie. Între timp, investigațiile continuă pentru a aduce lumină asupra circumstanțelor exacte ale morții Andreei Rabciuc, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza