Prințul Harry și Meghan divorțează?! Anunțul făcut de presa din Anglia 

Prințul Harry și Meghan divorțează?! Anunțul făcut de presa din Anglia 
| Foto: playtech.ro

A apărut în presă informația conform căreia prințul Harry și Meghan Markle ar divorța în curând.

Presa mondenă din Anglia vuiește. Decizia luată de prințul Harry și Meghan Markle, după zvonurile privind un eventual divorț. „Această perioadă din viața lor a ajuns la sfârșit, pentru că nu mai au nimic de spus”, a declarat o sursă din Casa Regală britanică. Află în rândurile de mai jos ce se întâmplă, de fapt, în viața cuplului. 

Harry și Meghan Markle se află în atenția publicului larg în aceste zile. Zvonurile referitoare la un eventual divorț între cei doi parteneri au făcut înconjurul lumii. Presa din Anglia vuiește despre situația cuplului. În circumstanțele date, o nouă decizie luată de cei doi soți a părut să confirme, potrivit unor voci, separarea.

Harry și Meghan Markle au luat o hotărâre drastică, potrivit surselor. Vedetele au decis să înceteze să mai atace Familia Regală la aparițiile lor televizate sau prin proiecte precum documentare sau lansări de carte. De-a lungul timpului, cei doi i-au atacat pe Regele Charles, Camilla, Prințul William și Kate Middleton.

„Această perioadă din viața lor a ajuns la sfârșit, pentru că nu mai au nimic de spus”, a declarat o sursă din Casa Regală britanică.

Recent, s-a aflat că ducele de Sussex ar fi plecat în repetate rânduri de acasă. De fiecare dată, a dormit singur, la hotel. Presa internațională a mai scris și despre faptul că mezinul Regelui Charles ar fi apelat deja la avocați pentru a oficializa divorțul, potrivit playtech.ro.

Comenteaza